Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Antyk do +9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam 31lvl i kupiłem antyka +0 sr33 (to nie ważne ale za 2malże ^_^) no i chodzi o to jak najłatwiej ulepszyć to na +9?? Czy wydawać na bodzie czy może macie jakiś sposobik na kowala czy może to selnąć i zarobić na antyka podobnego +9 proszę was o pomoc

Pozdrawiam

Daj minusa co ci szkodzi ^_^!!!!

Opublikowano

do +6 u gildyjnego później bodzie do +9 .

Ja miałęm tak ale z kozami do +6 ok no to bodzie. do +8 ulepszyło i pozniej caly czas +4.. w koncu +8 i znowu +7. łącznie straciłem 1,5kkk na bodzie i tak był +6. a miaem +8

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Sposob na kowala? Proste ! Podchodzisz do kowala przeciagasz dzwon na niego i klikasz tak.

A teraz na serio... Sa jeszcze ludzie ktorzy nie wyrosli z pierdolen o '' sposobie na kowala ? ''

Opublikowano

Ja bym robił u gildijnego do+3/4 góra a potem bodziami :) Podczas ulepszania włóż kd+3/4 bo jak Ci spali czy ulepszy to sie i tak wyczyści slot ze spalonego kd (maslo maslane ale ktos chyba zrozumie xD)

Napisz potem jak zrobiles :D

Opublikowano

33 średnich to nie tak dużo, ale i nie mało.

Do +5/6 u gildyjnego potem bodziami.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...